Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, October 13, 2011

Popeyes ~ Lepas makan, comfirm kuat mcm popeyes :-)


Kalau setiap kali saya lalu depan kedai ni, mesti saya akan gelak.....bukan apa.. Dalam banyak2x nama, nama POPEYES jugak yang dipilihnya......Tak der nama lain ke nak bubuh

Lunch hour tadi, saya & officemate cuba lunch meal POPEYES..Kebetulan, sekarang POPEYES tengah buat promotion lunch meal RM4.90......Kalau tak, jangan haraplah kitaorang nak makan kat sini, hehehe.....


Saya suka bangat kat fries tu.....Sama rasa macam curly fries prosperity burger Mcd..2 Ketul isi ayam tanpa tulang tu pula sangat rangup, kruuup..kruuuppp & nasi + gravy pun sedap....ok, lepas ni boleh recommend kat en. suami makan kat sini . Cik epal pernah bagi tahu yang mashpotato kat sini sedap....ermm, rugi pulak tak try tadi   

p/s: Teringat pulak 'bini popeyes'  kat foodcourt kami tu :-)

2 comments :

  1. opppss...Time tu makan kat sana sebab nak menggumbirakan dianza yang tengah stress.next time kita pergi sama2x ye finas :-)

    ReplyDelete