Kamu-kamu Yang Comel

Friday, October 28, 2011

Photobook Only RM79@Photo Talkz~Saya nakkkkkk!!!!


Hari tu saya dah terlepas peluang nak beli photobook dengan harga promo RM50++. Murah bangat sei..Menyesal tak beli kat groupon awal bulan oktober aritu (padan muka, huhuhu).....

Semalam, saya dah tanya en. karie pasal promotion INI & dia pun dah bagi green light....Bukan senang en.suamiku tu nak setuju dengan benda tah apa2x nie ;-)

Ok, malam nie boleh cungkil bakat terpendam untuk design sendiri photobook saya tu....hahaha




p/s: Jom hilangkan stress anda dengan cuci mata kat Everyday.com, Groupon, Milkdeal

1 comment :