Kamu-kamu Yang Comel

Monday, October 17, 2011

Monday Blues ~ Semangat yang hilang melayang2x


Isnin yang penuh dengan bluess.....Mood kerja belum sempat nak warm-up, big bos dah bagi mandat....Aiseymen, boleh terkejang urat saraf mak nie..... huhuhu............Tak lama lagi bos saya yang hansome tu akan berpindah ke cawangan lain, huhuhu.......Kemungkinan besar jawatan kosong bos hansome saya tu tak akan diisi..........OMG!!!! Masa bos saya ada tu pun dah rasa mcm tak cukup tangan nak buat kerja...Kalau dia tak der, lagilah macam sotong paul agaknya :-( ....Silap haribulan boleh kena sawan lah saya lepas nie. Help!...help!!

2 comments :

  1. HEHE.. LIANA LA TAKE OVER TMPAT BOS

    ReplyDelete
  2. take over tempat & gaji bos nak lah...tapi take over saje2x tak mo........ni pun rasa mcm nyawa2x ikan dah

    ReplyDelete