Kamu-kamu Yang Comel

Monday, October 10, 2011

Monday Blues saya hilang bila dapat curier dari En. Despatch (^_*)

Hari Isnin yang sungguh blues.........Baru je nak cari mood kerja, dah ada tragedy.. Dengan projector yang merajuk tak mau keluar apa2x kat white screen.....Naik berpeluh ketiak mak menggodeh projector tu.....Meeting dah nak start nie...Projektor tak siap setup lagi...aduiiiii..........dengan aduan si polan pasal kad dia tak function......... Macam2x hal........ grrrrrrr......


Nasib baik arini dapat curier dari abg despatch......Dan aku pulak, terpinga2x memikirkan barang apa yang aku shopping kat online.......Rasa mcm lama bebenor tak shopping..Tanjat boboi pagi ni tau.......


Nak tahu barang apa yang saya dapat pagi ni???


















































































































Dapat susu free yang kitaorang redeem guna sudu anmum anis (boleh rujuk entry INI mcmner saya boleh dapat susu FREE :-)...............Dapat 5 paket susu 500g..So, total semua 2.5kg.........Alhamdulillah.....Di saat anis amat memerlukannya..Datang pulak susu FREE.........jimat duit poket mama, hehehe.....

2 comments :

  1. woww...bestnyer..dpt susu free... rezeki tu

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah....rejeki di tengah2x bulan ni ;-)

    ReplyDelete