Kamu-kamu Yang Comel

Monday, October 24, 2011

Monday Blues ~ Moody

Geram pulak pepagi buta nie....Enjin baru nak warm-up, dah ada orang spoilt kan mood saya yang dah memang monday blues......benda kecik pun nak dibesar-besarkan......Tak pasal2x dah berlaku pembaziran....






p/s: Apa hal tah, sejak minggu lepas asik tak puas hati dengan orang ITU.......Ke orang ITU yang tak puas hati dengan saya..hohoho

4 comments :

  1. LLK, mungkin orang ITU saje nak test kesabaran awak... Hehehehehe

    ReplyDelete
  2. huhuhu....
    knp kah dgn org itew???
    sabar laling :)

    ReplyDelete
  3. PM: Orang ITU memang.....

    MamaEma: Saya pun tak tahu kenapa orang ITU mcm tu...Buang tebiat kot, hehehe

    LYA:sob...sob..sambil tengok pool tepi office ni ;-)

    ReplyDelete