Kamu-kamu Yang Comel

Wednesday, October 26, 2011

Cendawan Goreng Crispy ~ again


 Cendawan goreng crispy lagi...sama seperti yang pernah sebelum INI


Cicah bersama cheezy cheese & sos cili


p/s: Happy Deepavali  & selamat bercuti

5 comments :

  1. huhu..cedapnyerrr..
    lya suka gk mkn cendawan goreng ni..skala skali mcm sotong clup tpung pon ade

    ReplyDelete
  2. masa belum kawin dulu, pernah buat sotong celup tepung & isi ikan merah celup tepung......... memang sedap...

    ReplyDelete
  3. LYA:next time boleh cuba buat sotong celup tepung

    ReplyDelete
  4. LLK pakai tepung ape untuk goreng cendawan ni? Nak try tapi takut tak rangup and crispy ajek.. :(

    PM ade gak wat sotog celup tepung tu tapi agak tak rajin sangat sebab die suke meletup2 time goreng tu. Nak goreng punye la azab.. pastu nak abehnye kejap jek. Tak berbaloi.. :P

    ReplyDelete
  5. PM: Sebab tu saya malas nak goreng sotong (makan sotong saya suka, hahaha)sebab dia meletup2x....Azab betul nak goreng sotong kan, huhu....

    Saya guna 100% tepung jagung.....Dijamin rangup & tak meletup2x, hehehe.....Tapi sebelum tu, kasi perap dengan rempah2x. Selepas tu baru tepek atas tepung jagung.....

    ReplyDelete