Kamu-kamu Yang Comel

Saturday, October 8, 2011

2nd Malaysia Coco & Chocolate Day 2011@ Midvalley

Semalam merupakan hari pertama pameran ini diadakan...Pesta ini diadakan 7-9 Oktober di Hall 1, Midvalley.......Macam biasa, masa lunch hour saya & beberapa orang office mate terus terjah pameran ni......Dalam kepala dah terbayang2x coklat free yang bakal dirasa nanti, hahaha..........

Ini je hasil rembatan semasa ke pameran koko ni semalam.......Anis paling suka kartun Upin-Ipin...So, mama dia ni pun belilah sikit untuk anis........Mesti dia sayang nak makan coklat ni nanti, hahaha



Saya rasa, pameran kali nie kurang meriah berbanding pertama kali diadakan dulu......Kali ni macam tak ramai sangat syarikat2x pembuat coklat yang join.........Takpelah, kita tengok esok dengan lusa mcm ner....Manalah tahu masa tu lagi ramai syarikat & pengusaha koko yang datang kan.......Entry tentang 1st  Malaysia Coco & Chocolate Day 2011 boleh klik SINI


p/s: Pameran Photography 2011 pun sedang berlangsung di Hall 2 & 3 @ Midvalley........Macam2x kamera & aksesori dijual kat sini..........Sape yang gila gajet tu bolehlah pergi pameran ni.........

0 comments :

Post a Comment