Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, October 13, 2011

1st & last @ Silver Spoon, Damansara


Bulan Ogos aritu, saya & kawan-kawan ada beli groupon promotion ni dengan harga RM10. Semalam, barulah masing2x ada kelapangan nak join lunch sama-sama..Kalau tidak, masing2x sibuk dengan kerja masing2x, huhuhu......

Lokasi lunch kami semua bertempat di Silver Spoon, Damansara.......Nama & lokasi tempat bukan main gah...sebelum nak pergi makan tu, WAJIB kena booking tempat dulu......Booking pukul 12.30 tengahari tapi 12.15tgh masih ada kat flyover berdekatan One Utama. Macammaner tu,huhuhu.........................Member saya tu punyalah laju tekan padle minyak nak kejar masa punya pasal..............TAPI, bila sampai kat sana customer ada 2 orang je...Lorrrrr!!!!!!!!!!!



Cuba tengok jam dinding kat dalam picture tu....Jam dah pukul 1.20 tgh tapi makanan masih tak siap2x lagi..........Service memang out betul kedai ni........Hampir 30minit baru dapat makanan yang kitaorang oder tu, grrrrrrrrrrr.....

Dahlah service out, makanan yang kitaorang dapat pulak tak seperti yang kami sangka..........Grill chicken chop tu sangatlah kecik....mix vegi yang dihidangkan sangatlah sikit... Ada 4 slice carrot je. Punyalah kedekut kedai ni.....Kedai Westfood kat Kg Baru tu lagi besar chicken chop diorang bagi tau...Emo sekejap petang2x ni....

Nampak macam sedap giler babas kan..............Betul2xlah Tipah kena tipuu

Maybe this is 1st &last kitaorang bertandang kat sini....never & ever dah lepas ni

0 comments :

Post a Comment