Kamu-kamu Yang Comel

Wednesday, September 14, 2011

Wednesday Blues [ 1st day start kerja selepas cuti panjang ]

Hari ni 1st day start kerja setelah 2 minggu bercuti lama di kampung...Dan selama itu juga blog tuan tanah tak berupdate gara2x tertinggal bb, ......Pagi nie nak buka email pun dah lupa password ...Tu baru cuti 2minggu. Kalau cuti 2 tahun agaknya jalan nak pergi kerja pun boleh lupa

Banyak benda nak citer sepanjang cuti beraya 2 minggu nie....Pasal hari raya, pasal kenduri kawin adik2 ipar, pertemuan dgn kawan lama, etc......Nak buat entry malas pulak pagi nie...mood kerja belum ada lagi.....Tunggu petang2 kang baru update


Macamner boleh tak perasan Jumaat ni public holiday.....Kalau tahu aritu apply cuti sampai 15hb. Boleh duduk kampung lama sikit 

0 comments :

Post a Comment