Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, September 29, 2011

[Rania Gold ] or [Iffah Gold& Platinum]

Keliru.............................tak tahu  nak pilih yang mana satu....Dua-dua pun ok.




 OR



p/s: Nak cantik macam RCW & AA.............hahaha,, perasan tul.

2 comments :

  1. hehe...
    rsanya keduanya kualitnya sama.cuma jenama berlainan...

    tp kalo nk tau lya mmg pakai safi rania...

    Face cream safi rania tu mmg best.. Lya jadikan foundation, sblum pakai bedak..

    y lain semua ok dgn lya, kecuali krim siang dia, sbb buatkn kulit lya bminyak n naik jerawat.. jd lya mmg xpakai krim siang..just pakai serum safi rania sblum pakai face cream

    ReplyDelete
  2. Sekarang ni saya masih pakai produk safi balqis.....Untuk pengetahuan lya. Saya xsuai pakai face cream safi coz muka rasa berminyak sgt2x & berjerawat, Hanya sesuai pakai krim siang sahaja....Tak sabar nak tunggu stok safi balqis ni habis...Sebab selepas ni saya nak bertukar ke produk Rania gold or iffah......

    Serum kedua2x produk tu memang bestlah.....wangi & baunya kekal hingga ke petang..

    ReplyDelete