Kamu-kamu Yang Comel

Friday, September 30, 2011

Aktiviti Mengemas rumah.........

Aktiviti esok adalah mengemaskan semua harta karun kat dalam bilik anak dara saya....................Mahu make over sikit bilik tersebut dgn warna baru coz warna cat sebelum ni agak gelap (patutlah cicak suka benor menyorok kat dalam bilik ni, huhuhu).

Frame2x hiasan & ayat kursi yang kitaorang beli masa bulan puasa aritu pun masih tersadai kat bilik stor..Entah bila en. karie tu nak gantung frame2x tu semua......Bilik stor tu dah mcm nak terlebih muatan je..Macam2x ada kat dalam tu, hehehehe........

Harta karun kepunyaan en. karie yang disimpan kat ruangan dapur tu pun perlu dikosongkan......Sakit mata ni tgk....

'Kemas' sungguh bilik ni...Macam ada anak 10 orang, hahaha

Wall kosong......Tak der hiasan langsung....Sila abaikan lampu tidur ala~ala hantu pocong tu & car sit anis ;-)

Itulah tentative cuti hujung minggu kami nanti......Harap rumah akan lebih selesa & kemas berbanding sebelumnya ;-)


p/s: kena panggil eric leong untuk deko rumah ni baru nampak lagi chantik, hahaha

0 comments :

Post a Comment