Kamu-kamu Yang Comel

Monday, August 15, 2011

Semangat berkobar-kobar nak pergi kerja pagi nie (^_^)


 Setiap pagi Isnin, mesti bercinta sungguh nak pergi kerja. Ditambah pula, pagi tadi hujan.... Kalau sambung tido balik ni mesti besttt               

Tapi..........Disebabkan hari ni duit bonus raya dah masuk dalam akaun....So, ada semangat sikit nak bangun pergi kerja ..

Sampai2x kat office tadi, officemate dok riuh bagitahu duit bonus dah masuk. Bukan main seronok diorang nie...Aku pun seronok gak..Boleh shopping baju raya anis, hehehe.............


p/s: Sampai office pagi nie terus kena prepare hand-out untuk meeting pukul 9am....Minggu lepas tak nak bagi softcopy tu...Pagi nie baru terhegeh2x nak bagi kat aku................ Paling tak suka orang bagi kerja last-last minute mcm ni


4 comments :

  1. spoil plk lah dpt bonus tgh suka2 tiba2 dpt keje last minit kan..

    ReplyDelete
  2. fiza: marah sekejap je...pastu sejuk balik bila ingat bonus, hehehe

    ReplyDelete