Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, August 18, 2011

Biskut made in oversea ~ Sedap hingga menjilat jari


Semalam 1st time beli biskut made in oversea kat Marks & Spencer (jakun betul,,, hehehehe)..........Walaupun tak pernah lagi menjejakan kaki di bumi UK, tapi biskut UK mak dah rasa

Pada mulanya teragak-agak nak beli. Maklumlah, tengok packaging pun mcm pelik je.....Apatah lagi, jenama biskut yang langsung tak pernah dengar or tengok. Entah sedap entah tidak ...Buatnya rasa tak sedap, membazir je beli mahal-mahal....

Tapi, cikpuanfinas kata biskut tu sangat sedap......Tak rugi kalau beli...Ok, fine.......kalau cikpuanfinas dah kata mcm tu, maksudnya biskut tu sedaplah tu..Masa berbuka puasa semalam, mak dah try rasa.........Memang sedap biskut ni. Memang tak nyesal beli ....Anis pun dah berkeping-keping makan . Cuma papa anis je yang sombong tak nak rasa

Made in United Kingdom...not Ulu Klang


Milk coklat nie sedap...........






Biskut nie bila dua kali tengok macam biskut mcvitie's...


Picture : SUMBER

0 comments :

Post a Comment