Kamu-kamu Yang Comel

Monday, August 15, 2011

14 Ramadhan ~ Candle Light Dinner

google

 Berbuka puasa semalam dah macam candle light dinner romantika de amor gitu...Berdua-duaan dengan en. suami tersayang serta.....................................































































mak, abah, rezal, anis & si comel



Nak dekat masuk waktu berbuka puasa, area rumah mak & abah blackout. Hampeh betullll.......Tak tahulah apa yang rosak.. ..Time2x mcm nie, kalau nak menunggukan TNB tu datang repair entah pukul berapa tah diorang tu akan datang .........

Walau apa pun, berbuka puasa semalam dengan keluarga memang best.....Lain daripada yang lain, hehehe .......Time tengah takder elektrik, si Anis sibuk dok tiup-tiup lilin yang abah pasang kat atas meja. Bukan main suka lagi anis main lilin tu. Dah macam nak tiup lilin atas kek birthday pulak mama tengok  


2 comments :

  1. hahhahah,,igatkan ngn cik abg je,,,kantoi,,,xpe la bila ag nk brbuka dtemani chya lilin.

    ReplyDelete
  2. tak dapat nak berdua-duan dengan suami,,,,berenam-enam pun jadilah.....huhuhu

    ReplyDelete