Kamu-kamu Yang Comel

Wednesday, June 15, 2011

Farewell Officemate






Hari-hari terakhir bersama En. Fadly,huhuhu.....Bermula 15.6.2011, Fadly akan melapor diri kat tempat baru di Kementerian Penerangan, Angkasapuri...Sedih..sedihh....Bukan apa, kitaorang kat sini sangat-sangat senang bekerja dengan fadly. Lagi satu, fadly nie tak kedekut ilmu kalau kita tanya apa2x kat dia. Semoga sukses kat tempat baru ye.


p/s: staff kat office aku nie asik silih berganti  dengan orang baru je. Yang aku nie entah bila nak berhijrah kat unit lain agaknya :-(

3 comments :

  1. pesal kat 3-3 pic tu shafinaz tak abeh2 menyudu? hahahahaha

    p/s org suh minte tukar rekabentuk takmo..

    ReplyDelete
  2. hehe, baru perasan. kalau PM tak bagitahu memang tak nampak.kebetulan time dia tengah menyudu tu, photografer pun snap...

    En. mizi suruh dia ceduk tomyam tu untuk semua orang.

    ReplyDelete
  3. salam ziarah

    jom ke blog buaya dan jadi follower sekali k

    ReplyDelete