Kamu-kamu Yang Comel

Friday, June 3, 2011

Ding..Dong...Domino's Dah Sampai

Di sebabkan arini macam malas nak masak so, aku rasa macam nak oder domino’s pizza jek… Lagi pun, sejak petang semalam aku dah tergoda sangat2x bila tengok gambar2x domino’s pizza mrs fiza tu, huhuhu…..Ni merupakan 2st time kitaorang oder menggunakan perkhidmatan delivery. 1st time rasanya bulan lepas kot tapi kitaorang oder pizza hut.…

Kalau ikutkan En. suami ajak makan terus kat kedai. Lagipun jarak kedai domino’s pizza tu dengan rumah kitaorang taklah jauh sangat.  Tapi memandangkan Cik Anis nie semakin nakal & semakin tak mengikut arahan kitaorang  so, better kitaorang makan kat rumah je. Lagipun, kalau delivery kat rumah tak dikenakan cas. Tu yang mokcik suka sangat tu, hehehe…..

Memandangkan aku ada coupon nie, so dapat FREE regular pizza. Kitaorang oder large pizza extravaganza, regular classified chicken, dan banana kaya dessert. 

Kupon Domino's pizza yang aku beli bulan lepas ;-)

1st time makan banana kaya dessert nie. Sedap!!! Rasa kaya+banana+ cheese.

classified chicken pun sedap

extravaganza my favorite dari dulu lagi. Tak kira kalau makan kat pizza hut ke domino's pizza ke mesti wajib oder extravaganza

Kitaorang oder pukul 8.30PM tapi pizza sampai kul 10 PM+++. Lambat gilerrr :-(
Semuanya sedap-sedap belaka.Selepas nie, bolehlah beli lagi.... Anis pun suka makan banana kaya dessert. Maybe sebab manis kot. Sebab tu anis suka ;-).  Sepatutnya kitaorang dapat FREE 1 kopun regular pizza dari domino's sebab diorang awal2x dah bagitahu diorang akan hantar pizza tu lambat. Tapi  budak pizza tu terlupa nak bagi kupon tu kat kitaorang,  hhuhuu.... Tapi Suami aku pun terlupa jugak nak bagi kupon yang kitaorang guna tu...So rasa macam fair kan, huhuhu

0 comments :

Post a Comment