Kamu-kamu Yang Comel

Monday, April 11, 2011

Nak Belajor Menjahit ler Pulokkkk

Sekarang nie LLK tengah bersemangat nak try buat benda-benda yang berkaitan dengan jahitan....beberapa minggu yang lepas, LLk secara tak sengara berblogwalking kat kedaisus....Hasil jahitan tangan yang owner blog tu jual sangatah cute..So, sejak daripada itu terdetik hati nie nak try belajar jahitan. Yang pasti, LLK nak belajar buat donut felt dulu. Boleh buat tempat letak jarum macam pict kat bawah nie...........

Pict di cilok dari kedaisus.blogspot.com
 Lagipun jarum peniti sgt bersepah kat atas meja solek. Takut nanti tercucuk tangan cik Anis nanti tak pasal-pasal LLK jugak yang susah....Jumaat lepas, LLK ada oder bebarapa barang dari kedaisus & Alhamdulillah, barang tersebut dah selamat sampai kat LLK pada pagi tadi......TAPI,,,entah bilalah agaknya nak mulakan kerja-kerja menjahit nie, hehehe....Jangan jadi macam hangat-hangat tahi ayam dah lerrr


p/s:  Tangan nie ada bakat ke nak menjahit???

2 comments :

  1. As-salam LLK.. sudi2 kan lah join bloglist sahabat blogger kite ni. Sj nak sonok2.. :)

    Terjah kat sini ye: Jom Join Bloglist Frommetoyou

    Tqvm :)

    ReplyDelete