Kamu-kamu Yang Comel

Monday, April 25, 2011

Mentor 5

google
Terbuktikan rupa yang kurang cantik bukan penghalang untuk menjadi popular sekiranya bakat tu memang ader....Rasanya sejak minggu pertama protégé Erra Fazira, Salma tak pernah lagi mengecewakan Mentor & penyokongnya. Malam tadi punya persembahan dengan Lan Typewritter sangat best. Sampaikan bila time salma punya turn nyanyi, LLK dah jadi frost depan TV, hehehe...

Mostly protégé dalam kumpulan B LLK minat dengan vocal salma & Ika. Mankala dalam Kumpulan A pula LLK minat tengok shiha. Cute je si shiha nie & ada iras-iras rossa. CUMA ada beberapa orang je protégé yang pada LLK vocal diorang nie so so je....kadang2x cara diorang nie nyanyi macam yang biasa LLK dengar kat tempat karaoke. Oppsss!!!jangan marah ye ;-)


  

2 comments :

  1. Aiman memang hensem...nasib baiklah i dah kawin kalau tak....i ngorat je aiman tu, hehehe

    note: ada hati nak ngorat aiman. tak malu tul,hehehe

    ReplyDelete