Kamu-kamu Yang Comel

Monday, April 11, 2011

Jom Borong Barang Make-up STAGE


Minggu lepas, LLK borong barang2x make-up stage nie kat Midvalley..Kebetulan seorang kawan ada bagitahu, stage sekarang tengah sale...lipstick, foundation, lipgloss, lipliner, compact powder and macam-macam lagi lah dijual dengan harga RM12 per item...Murah tau kalau nak compare dengan harga asal...Sale bermula sejak akhir bulan Mac hingga Mei 2011. So, pada sesiapa yang berminat nak try produk stage cepat-cepatlah serang outlet diorang yang terdekat..

Semalam LLK dah guna foundation stage (LLK pilih 09 take 8) & LLK sangat2x puas hati dengan kualiti barang tersebut. 1st time tgk muka tak berkilat2x sangat, hehehe..Yang paling best, foundation nie ada bau vanilla....Lipstick pun sama, harum semacam jek and very moist...Thanks a lot kat amoi yang banyak tolong den aritu..

p/s: Gaji nanti ingat nak beli concealer and eyeshadow. Blusher , eyeliner, & brush pun rasa teringin nak beli jugak.....ish2x, tamak haloba betul den nie (^_^)

2 comments :

  1. tolong borang untuk saya...leh LLk buka kedai online ni...ehhehe

    ReplyDelete