Kamu-kamu Yang Comel

Tuesday, April 5, 2011

Bila Budak Kecik Terlalu Panjang Akal, Si Papa Jadi Hot Macam Hulk, hehehe

Malam tadi Cik Anis buat papa & mama nya tension....Tengah malam semalam, dalam diam2x dia ada buat aktiviti nakal ( sila rujuk entry terdahulu ‘Siang mengantok, malam berjaga [dah macam musang berjanggut lah Pulok].... Habis separuh tin susu tepung anmum si Anis tu di tumpahkan kat lantai....Entah bila and macamaner dia boleh bukak penutup tin susu tu LLK tak tahu lerrr....Kesian kat dia kena marah and kena pukul sket dengan papa dia... Anis, kamu betul2x buat papa  HOT TEMPER....Dan LLK hanya mampu diam jek.Kang aku kata lebih2x kang tak pasal2x dengan aku-aku kena tampar terus melekat kat dinding (erkkkk.....berani ke nak tampar big mama nie sampai melekat kat dinding).

susu yang tumpah kat lantai....Membazir betul, huhuhu...

En. google
Nakal tak setara budak kecik nie.  Khairi kata, dia tersedar masa Cik Anis nangis2x sambil hulurkan remote for tukarkan channel tv. Masa En. Suami tu sambut remote tu, terasa tangan anak aku tu berpasir. Dia pun terus bangun and bukak lampu. Bila dah nampak budak kecik tu dah macam tepung gomak (habis muka, rambut and badan penuh dengan susu tepung) apa lagi, menjerit macam tarzan lah laki aku tuu, hehehhe....Aku yang tengah mamai-mamai nie bangun and tolong kaup yang mana boleh je susu yang tumpah tu.selebihnya kena buang kat tong sampah. Sayang betul tengok susu yang tumpah tu. Dahlah susu tu setin mencecah RM80 setin. Memang patut2x laki aku hot tempere malam semalam.

Selepas cik Anis kena tazkirah sekejap, terus dia tidor (agaknya dia tahu salah dia & faham kot apa yang papa dia kata semalam). Harap2x, malam nie dia akan tidor ikut jadual asal dia balik and tak  buat hal lagi macam semalam.

p/s: Hanya 1 gambar je yg mampu aku snap semalam. Tu pun takut2x berani. Maklumlah En. Suami tengah HOT, si Isteri sibuk nak snap gambar. Kang tak pasal2x kena makan penampaq jepun,I takut uuuu.....huhuhu.....
p/s/s: Balik nie kang, nak memulakan operasi mop rumah. Abih melekit lantai kat rumah tu dengan susu Anis yang tumpah semalam. Kang tak pasal2x semut mari serang pulak umah aku, huhuhu....

2 comments :

  1. salam..wah..boleh tahan jugak anak kau ek ina..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. w/salam hanie...anak aku sgt lasak sekarang nie. mak aku pun dah tak larat nak jaga, huhuhu

    ReplyDelete