Kamu-kamu Yang Comel

Tuesday, March 8, 2011

Minggu Ini Saya Sibuk



Hari nie saya spent kan masa saya untuk meng’update’ fail yang berkurun tak pernah di’update’ oleh saya & ‘adik beradik’ saya yang lain. Macamaner tetiba dapat hidayah nak update fail nie???? FYI, minggu nie merupakan minggu audit dalaman. Di sebabkan saya tak nak bertanggungjawab keatas NCR yang akan dikeluarkan oleh Encik Auditor nanti, maka saya pun jadi RAJIN (untuk hari nie jek, hehehe)....

Dulu, bila sebut tentang audit je, LLK mesti buat muka macam nie -----> :-( . Bukan apa, audit nie kadang-kadang memenatkan tubuh badan serta otak untuk buat persediaan bagai-bagai, huhuhu..... Oklah, dah penat..Nak rehat kejap. Byeeee

2 comments :

  1. meh join contest ni

    http://anakmawarputeh.blogspot.com/2011/03/look-like-contest-by-ummiaqeef-moms.html

    ReplyDelete
  2. as-salam

    LLK, anda telah ditag. sile terjah http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2011/03/giveaway-izdiharshoppe.html

    p/s jgn lupe mention sy sbg referral anda ye.. :)

    ReplyDelete