Kamu-kamu Yang Comel

Monday, February 7, 2011

T-Shirt & Sweater Baru Untuk Anis Dah Sampai (^_^)

Hari nie 1st day memulakan kerja bagi bulan Februari 2011 setelah cuti sakan selama seminggu :-). Dan dari semalam juga aku tak putus-putus berdoa agar dipermudahkan segala urusan sebab sebelum aku start bercuti aritu, satu demi satu masalah berlaku sampai aku pun dah jadi fed-up dengan kerja aku sekarang nie. Tapi sebelum tu, nak citer sikit tentang bungkusan yang aku terima pagi tadi...Seawal pukul 8.00 pagi tadi, ternampak bungkusan pos laju kat atas meja. Bungkusan tersebut merupakan pakaian yang aku oder dari seorang dealer kat FB sejak awal bulan lepas. Lama giler Anis tunggu untuk dapat baju baru tu, huhuhu...Actually, sweater yang aku beli tu memang ready stok cuma t-shirt je kena tunggu stok sampai pada tokey..Ditambah pula dengan dealer tu sakit & dimasukan ke hospital ( tak pastilah sakit ape, aku pun malas nak tanya banyak2x kat dealer tu). Sebelum nie, aku pernah buat entry tentang baju anis tu. Kalau klik kat sini untuk baca entry yang terdahulu.



Apa2x pun, aku sangat gembira & bersyukur sebab aku dah dapat barang yang aku beli tu. Cuma tak tahulah bila Anis nak pakai sweater yang aku belikan untuk dia tu. Sepatutnya Anis kena pakai sweater tu masa kitaorang pergi ke genting highland aritu, huhuhu.....Dah takder rezeki anis masa tu :-(


p/s: Warna sweater dalam blog lagi chantek daripada tengok depan mata, huhuhu


p/p/s: Watermark aku jadi ketot sebab aku panik ( edit kat office) coz takut rakan sekerja menghidu aktiviti berblog aku nie...

0 comments :

Post a Comment