Kamu-kamu Yang Comel

Wednesday, February 2, 2011

Perkhidmatan Yang Mengecewakan

Selepas balik dari Comar Tropicale aritu, keesokkannya terus balik ke kampung En. Suami @ Terengganu...Kesian kat En. Suami, jarang dapat balik ke kampong. Kalau compare dengan LLK hari2x dapat jumpa mak sebab dekat. Tapi sebelum tu LLK mintk maaf banyk2x sebab tak dapat nak update blog or FB sekerap selalu. Network bband LLK sangat teruk..setiap hari ada 1 bar je network & selalu disconnected..Geram betul dengan Maxis bband nie. Esok, LLK nak balik ke KL. Kalau network macam nie jugak, memang LLK nak terminated terus perhidmatan broadband nie..Buat sakit jiwa je kalau diteruskan.

p/s: Siput vavi pun lagi laju agaknya  (^_^)

0 comments :

Post a Comment