Kamu-kamu Yang Comel

Wednesday, February 9, 2011

Lambatnyer Masa Berlalu



Hari nie saya rasa sangat sunyi & boring ;-(... Bos kesayangan saya sedang bercuti selama seminggu kat Korea. Kakak saya yang seorang nie pulak pun cuti, huhuhu.....Hilang arah tuju aku sekejap...Asik dok melilau kat blog orang, & bukak facebook ( bila tengok xda new comment, aku log out balik). Sepatutnya masa2x terluang nie lah aku gunakan untuk berjumpa dengan doctor gigi kat Bangsar tu tapi En. Suami aku pulak sibuk memanjang mengalahkan PM (Perdana Menteri ye bukan Penjejak Mimpi, hehehe.....). Kalau aku drive sorang2x kang takut kereta tu yang bawak aku, bukan aku yang bawak kereta. So, better aku pergi lain kali jek dengan En. Suami bucuk den tu. Maklumlah , aku ni pemandu yang tak berhemah, huhuhu......

p/s: Bos ada tinggal nota kat atas meja aku, katanya akan ada ole2x dari korea ............yess

0 comments :

Post a Comment