Kamu-kamu Yang Comel

Monday, February 7, 2011

Dara.Com Feb 2011~Kisah seorang Blogger Bernama Intan




Entry nie sebenarnya LLK dah draft siap-siap masa berada di bukit tinggi, Pahang....Nak publish awal tak boleh lah pulak sebab ada masalah dengan network kat sana. Tapi rasanya tak terlambat kalau LLK nak buat entry tentang majalah dara keluaran Februari 2011. Actually, salah sorang blogger (yang selalu dilawati oleh LLK) telah diwawancara oleh wartawan dara.com tentang pengalaman beliau belajar di India dalam Perubatan....Blogger tersebut bernama Intan. Kalau kawan-kawan semua free, jemput singgah ke blog intan. Banyak ilmu boleh dipelajari kat sana. LLK pun selalu berblogwalking kat sana.

p/s: Bila agaknya adik aku nak jadi doctor macam Intan ;-)

2 comments :

  1. LLK: anda ditag. sile skodeng http://www.sissyira.com/2011/02/contest-1-bila-saya-mati-by-sissyira.html

    tq :)

    p/s jd doktor elektrik buleh le.. :)

    ReplyDelete
  2. PM: ai2x chip....tajuk contrst sgt menakutkan,huhuu

    ReplyDelete