Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, January 6, 2011

'Woot Woot Bloglist'



Jom join 'Woot Woot Bloglist'. Syarat-syarat oleh penganjur adalah seperti berikut:


Soalan:
  1. follow woot woot
  2. Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist "
  3. dalam entry tu korang letak syarat syarat yang gua tulis ni (aku copy paste je )
  4. then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative or campur campur..
  5. korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject..
  6. tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..
  7. tinggalkan URL entry korang tu kat komen box sini..thank you
Jawapan:
  1. Dah follow
  2. Yang korang tengah baca ni
  3. Syarat-syarat seperti yang aku copy paste kat atas tu
  4. Blog LLK nie campur-campur. Nama blog pun My Diary kan ;-)
  5. Aku nak letak Entry Rahsia sudah terbongkar, 2nd trip to Pengkalan, & Addict dengan lagu si Tomok
  6. Aku tag mariana, mamat, unwanted
  7. Dah buat

0 comments :

Post a Comment