Kamu-kamu Yang Comel

Monday, January 10, 2011

Tutorial Label Cloud Buat LLK Migrain Sekejap

Assalammualaikum semua …..korang sihat x??? Dah makan belum???  LLK nak cerita sikit pasal blog LLK nie. Tadi LLK mencari tutorial cara-cara nak buat label cloud kat blog Cik Tom. Bila tengok kod HTML tu mulalah LLK nak migraine sekejap..Lemah betul bab-bab codding nie,huhuhu…. Berbalik pada tutorial yang LLK follow dari blog Cik Tom, salah satu arahannya adalah Sila cari kod ini -> <b:widget id='Label1' locked='false' title='Tags' type='Label'>

Cari punya cari punya cari, tak jumpa dahhhhhhhhhhh…cari lagi,,,xjumpa..cari..cari..cari, xjumpa gakkkk, arghhhhhhhh!!!!! Nie yang boleh kena hysteria nie, hehehe…... selepas tu, aku pun memulakan carian kat google tentang tutorial label cloud..Manalah tahu ada tutorial yang lagi senang aku nak follow.  Akhirnya,, aku jumpa jugak… Rupa2xnya kena setting kat

^


^


^


^


^


^


^


^

^


^


^


^


^




^

^


^


^


^


^




Aduhai....Punyalah senang pun LLK xtahu...tutorial nie LLK sharing pada sape2x yang tak tahu (sama macam LLK) just for information.


p/s: Sharing Is Caring

0 comments :

Post a Comment