Kamu-kamu Yang Comel

Monday, January 17, 2011

No Idea

Hari nie LLK dah kekeringan idea nak buat entry...Mood pun berubah-rubah gara2x load kerja kat office siang tadi.Macam-macam hal jadik, huhuhu......

p/s:   :-(

4 comments :

  1. Salam.
    Baru pasan wishlist 2011 LLK mao tukar dept lain. Da apply ke belum? Minte le tukar BPR. Takkan duk asik terperuk kat BPKS tu ajek? Tapi takut Pn HA tak kasik. Maklum le JT kesayangan.. Hehehehe

    ReplyDelete
  2. PM:mmg LLk nak tukar ke BPR. Tapi xsampai hati nak bagitahu kat Pn. H. Takut kang dia kecik hati pulak coz sorang2x anak buah dia mintak tukar.LLK tunggu kemasukan orang baru. Time tu baru nak bagitahu kat pn H. So, boleh bertukar dengan ada pengganti.

    Bulan 2 tahun lepas terlepas peluang nak mintak tukar. Harap2x ada rezeki tahun nie

    ReplyDelete
  3. saya bkan JT kesayangan. Title tu patut dibagi pada tut...tut..

    ReplyDelete
  4. PM: tapi PN H dah tahu tentang LLk nak minta tukar tu sebab partner LLk yang mintak tukar tahun lepas yang bagitahu sendiri pada pn H. Maybe Pn. dia nak LLk bagitahu sendiri niat murni LLK tu, huhuhu

    ReplyDelete