Kamu-kamu Yang Comel

Wednesday, January 12, 2011

New T-Shirt & Sweater Baby GAP For Anis



Minggu lepas aku ada beli t-shirt & sweater Baby GAP baru untuk Cik Anis. Kesian kat dia, baju-baju yang sedia ada macam dah tak muat dah. Nak pergi beli kat Jusco, design kat sana asik-asik yang tu je.. Naik bosan mak tengok ;-). Nak beli jenama lain, mahal lah pulokk...So, LLK pun decide beli kat online jelah lagi senang. Tak payah pening-pening kepala, hehehe... LLK beli baju-baju baru nie melalui seorang penjual kat FB... Namanya Dewi Suriyani Che Halin. Banyak sangat baju cantik-cantik yang dewi jual...Rambang mata dibuatnya, hehehe...Harganya pun berpatutan..Kalau korang berminat nak beli, korang search je kat FB tu..Sekarang nie, stok baju-baju baru sampai..So, banyak pilihan...

p/s: Tak sabar nak tunggu parcel dari abang posmen. Harap-harap parcel tu sampai kat office sebelum pukul 5.00 petang nie.

0 comments :

Post a Comment