Kamu-kamu Yang Comel

Tuesday, January 18, 2011

Lawatan Ke Bukit Tinggi

Pagi nie LLK & beberapa bos akan pergi melawat ke salah satu hotel kat bukit tinggi. LLK bukan pergi untuk bersuka-suka tau tapi atas urusan kerja yer korang2x semua..Korang tahu tak bukit tinggi kat mana??? hehehe....Bukit tinggi tu terletak kat negeri Pahang.LLK pun baru 1st time nak pergi ke bukit tinggi. Dengar citer mcm menarik je kat atas bukit tu...Kalau papa & Anis ada sama lagi seronok,huhuhu....


p/s: Kalau bab kerja 'ni', LLK mmg xboleh dikecualikan.Teringat masa tengah sarat2x dulu kena jugak pergi ke Awana Genting..Nasib baik tak terberanak kat atas gunung tu...Cuma terkilan sket bila segelintir manusia yang sihat tubuh badan cuba lari dari tanggungjawab masing-masing....Entry auto publish...

1 comment :


  1. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi kami di:

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Kami memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati di Indonesia. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour dan Bali Muslim Tour.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

    ReplyDelete