Kamu-kamu Yang Comel

Saturday, January 1, 2011

Khairul Fahmi a.k.a Gol Keeper Malaysia Dah ader Awek





Tadi masa tengah berblog walking, terjumpa dengan blog awek gol keeper Malaysia, Khairul Fahmi b. Che Mat....Mamat tu dah ada awek rupanya, huhuhu.....So, pada sesiapa yang ada hati kat si Khairul Fahmi ni, lupakan saja. Dia dah ada awek dah, huhuhuhu........By the way, aku suka tengok muka khairul Fahmi ni sebab muka dia macam Chinese look..Kadang-kadang macam rupa orang jepun & korea pun ada gak. Sangat-sangat comel terutama matanya yang sepet tu ;-). Dulu aku ingatkan mamat ni umur dia dalam lingkungan 28-30tahun. Rupa-rupanya mamat nie baru je umur 21tahun., hehehehe....Kalau korang nak tengok rupa Khairul Fahmi berambut panjang (yang ni dah ala-ala artis jepun & korea jek aku tengok), korang singgahlah kat blog awek dia  kat sini 


p/s: Tetap sayang kat chenta hati aku walaupun kamu xda chinese look ;-)

0 comments :

Post a Comment