Kamu-kamu Yang Comel

Wednesday, January 12, 2011

I Like En. Nuffnang


Inilah  bendanya yang En. Nuffnang bagi kat LLK. Sebelum ni, LLk ada cerita kat entry  sebelum2x nie pasal Ticket free from nuffnang. Korang boleh klik kat sini untuk baca entry tersebut. LLK pergi collect benda nie kat pejabat nuffnang pada 10/1/2011 together2x dengan En. Khairi... Tu pun minta kebenaran from my  bos untuk keluar sekejap, hehehe…..sampai2x kat pejabat nuffnang yang berada kat tingkat 12 tu, kami disambut mesra oleh staff nuffnang yang hensome (seriuss hensome,,,tak tipu).  Kemudian, beliau minta LLK memberikan butiran yang diperlukan untuk En. hensome tu serahkan complimentary pass tu kat LLK…. Tapikan, LLK tengok ramai lagi blogger yang tak collect complimentary pass tu…Napelah diorang tak ambik lagi ye? Agaknya diaorang tu sibuk kot….Atau pun blogger tu dari luar KL so, susah sikit diaorang nak ambik pass tu.Kalau tak der aral melintang, sabtu ni LLK nak tengok wayang kat Sunway Piramid dengan Miss Ira, Gee & En. Khairi. Anis kena duduk umah awe buat sementara waktu...bagi can kat mama & papa berdua-duaan, hehehehe

p/s:  suka benda-benda free nie…kalau boleh lepas nie En. nuffnang bagi lagi pada LLK ye (^_^)

2 comments :

  1. Ler.. ingt LLk nak kasik kat PM... :(
    Huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. alamak,,sorry PM...Awal2x lagi dah kena booking dengan budak 2 orang tu...

    ReplyDelete