Kamu-kamu Yang Comel

Wednesday, December 22, 2010

Typing Error

Semalam, masa aku beli wafer nie aku xperasan ada kesilapan ejaan pada kotak wafer tu. Dah balik rumah baru nampak...Cuba korang baca betul-betul perkataan tersebut.. Dah jadi macam short fonts yang kita gunakan semasa ber‘sms‘ kat handphone jek...Aku yang baca kat rumah, dah tergelak guling-guling tau. Mcmanerlah company international yang ada standard ISO boleh ada typing error macam nie.xsempat nak semak dulu ke sebelum dihantar ke bahagian percetakan???... Tolonglah hormat bahasa kebangsaan Malaysia ini. Kalau kita xsensitif dengan perkara-perkara macam nie siapa lagi kan :-D

0 comments :

Post a Comment