Kamu-kamu Yang Comel

Tuesday, December 28, 2010

Something For Me ;-)

Seawal pagi lagi, budak office girl kat tempat aku nie antar kad kat aku..Comel je kad tu. Aku ingatkan kad jemputan perkahwinan dari teman-teman sepejabat. Maklumlah, cuti-cuti sekolah nie banyak sangat kenduri kendara. Tapi, sangkaan aku tu salah 100%. Cuba korang teka kad ape yang aku terima pagi tadi...

Teka...teka






















Teka lagi









 “






  “











































jeng..jengg..jenngg




Aku terima kad ini :-)


Tapikan, birthday aku bulan Januari tahun 2011. Hehehe, awalnya aku dapat kad birthday nie. Apa2x pun terima kasih pada yang memberikan aku kad tu. Ermmmm, birthday aku another 18 hari lagi. Rasa macam nak anjurkan giveaway je sempena birthday aku tu..Kalau aku anjurkan giveaway nie, rasa2x ada tak yang nak join :-D. Hadiah untuk pemenang nanti of courselah ada tapi xbolehlah bagitahu sekarang, Nanti aku citer kat entry lain pulak k.


p/s: Sekadar untuk meramaikan lagi kawan-kawan blogger


2 comments :

  1. tahn ni pun sue dapat kad hari lahir walau pindah terengganu. bagus la CKE ni

    ReplyDelete
  2. Kad birthday tu admin akan bagi pada staff kat hq & state. dan merupakan salah satu requirements yang diperlukan untuk audit SSR.

    ReplyDelete