Kamu-kamu Yang Comel

Friday, December 24, 2010

Rahsia Sudah Terbongkar

Tadi aku  menyinggah ke blog Penjejak Mimpi. Terbaca entry terbarunya pasal semangatnya dia, huhuhu... Rupa-rupanya identity si yana sudah terbongkar. Macamner identity boleh terbongkar nie,,, aiyakkk!!!!!  ;-) Actually,  aku secara tak sengaja terjumpa blog Penjejak Mimpi nie kat dalam blog kawannya shezul-shima. Xsangka pulak si PM ada blog..Wahhhh!! kamu sangat advance PM, cayalah, pewiiitttt!!!!...Selama nie, aku just jadi silent reader kat blog PM jek sejak dia mula berkecimpung dalam dunia berblog nie. Aku suka sangat singgah kat sana. Kalau 1 hari tak singgah 2-3 kali mmg tak sah, hehehehe... Seronok sangat baca entry-entry PM tu. Lagipun bahasa yang digunakan pun menarik & tersusun . Yang paling penting, entrynya selalu up to date.... I LIKE



p/s: Rahsia sudah terbongkar..Dah x supriselah macam nie, adehhhh!!!

0 comments :

Post a Comment