Kamu-kamu Yang Comel

Wednesday, December 8, 2010

Nak Tukar Template Blog Lianalovekhairi

Entry kali nie just nak cerita pasal background blog aku nie je. Masa 1st day buat blog nie, aku pilih background colour merah. Rasanya masa choose template, yang tu paling cun kot antara template yang disediakan oleh blog.com. Kemudian, beberapa bulan selepas tu, baru perasan background blog aku sama dengan blog kawan aku yang bernama shima, huhuhu.... Selepas tu, aku buat keputusan untuk menukar background blog aku kepada colour putih and biru, simple jek. Sekarang nie, ingat nak tukar background yang ceria sikit plus dengan pict keluarga ala-ala cartoon manga gitu..(makcik tgk blog orang lain yang pro siap ada header pict cartoon family diorang, chantek sangat.Bikin makcik jelous jek . Tapi, makcik tak reti nak buat, huhuhu...Pada sesiapa yang tahu tu, sharing lah dengan makcik ye.. tq


0 comments :

Post a Comment