Kamu-kamu Yang Comel

Tuesday, December 28, 2010

IPhone 4 ke Blackberry Torch


Tengah-tengah skodeng kat blog orang tadi, aku terbaca entry pasal contest ‘IPhone 4 Ke Blackberry Tourch”...Due datenya pun lambat lagi so, sempat lagi kalau anak join contest tu. Terjah!! Terjah!!Hohoho <---- gelak orang jahat..




Bilalah agaknya boleh dapat iphone atau pun blackberry torch, huhuhu..... Kalau aku diberi pilihan, aku akan pilih IPhone 4. Antara sebab utama nape aku pilih si Iphone 4 tu adalah:
1.       Iphone 4 tu nampak stylo and executive
2.       Asik pakai handphone berkeypad je, sesekali tu  nak tukar selera ke touch screen.
3.       Iphone 4 lagi nipis & ringan compare dengan blackberry tourch

Spec untuk iphone boleh klik sini & spec untuk BB boleh klik kat sini


p/s: xmampu nak pakai IPhone 4 or Blackberry Tourch...malahan blueberry pun belum tentu lagi mampu nak beli, hehehe.

0 comments :

Post a Comment