Kamu-kamu Yang Comel

Monday, December 27, 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU”

Hari nie ada orang tag aku utk join giveaway yang dianjurkan oleh eqbalzack bertajuk ‘SERBA SATU’...Sementara aku tengah free nie, nak joinlah giveaway yang en. Eqbalzack anjurkan tu. Kalau menang, Alhamdulillah....Tapi kalau xmenang, kira ini sebagai latihan untuk jari-jemari aku menaip laju-laju kuasa sepuluh kat keyboard nie, hahahaha....Tengah-tengah semangat menaip nie, time tulah broadband aku buat perangai..Time-time macam nie lah dia nak slowww melowww macam siput..argghhhhh!!! Sabaq jelah ;-)



Antara syarat-syarat yang ditetapkan oleh penganjur adalah:- 
1.             Jadi Followers eqbalzack.com <-------- (sudah)
2.             Buat 1 entry bertajuk Giveaway eqbalzack "SERBA SATU”<---(sudah)
3.             Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com <--(seperti diatas)
4.             Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu (saya tag siti marlia)
5.             Tinggalkan link anda pada entry ini.<-------(Sudah)

2 comments :

  1. Salam.
    Saye tag lianalovekhairi untuk 1 kontes. Sile ke blog sy.. :)

    http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2010/12/your-url-story-contest.html

    ReplyDelete