Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, December 23, 2010

Aku Dikelilingi Oleh Ibu-Ibu Mengandung....Arghhh!!!Tidakkkkk

Semenjak dua menjak nie, aku selalu dikelilingi atau berurusan dengan pregnancy woman a.k.a mak buyung, hehehe....Xtahulah perkara nie kebetulan atau sebaliknya berlaku kat aku. Kalau pergi pasar malam, mesti xsengaja berjalan beriringan dengan mak buyung. Kat office pun sama juga. 2-3 bulan lepas berurusan dengan si A badan maintain lagi..Semalam, bila si A datang berurusan dengan aku, aku pulak yang terkejut badak...Bila masa pulak si A nie pregnant. Perutnya sudah besar & siap pakai baju pregnant lagi. Sebelum nie tak nampaklah pulak. Aritu pun sama kes jugak. Si B, C, D.......Z (hehehe) nak membayar something kat aku. Bila sekali pandang diorang, nampak diorang pakai baju pregnant lah pulak. Bila dah pakai baju pregnant tu, of course lah mengandungkan.Takkan suka-suki nak pakai baju tu pergi kerja pulak kan, hehehe....

Korang jangan salah faham pulak ye.Entry kali nie bukan kerana aku membenci mereka . Mereka-mereka ini xpernah pun bagi masalah kat aku. Cuma aku musykil sekejap kenapa semenjak 2 menjak nie aku asik dikelilingi oleh si ibu-ibu mengandung . ADA APA-APA KE NI???? Ataupun diorang nie nak bagi ‘berkat’ kat aku?? Ohhhh tidakkkkk!!!


p/s: Adakah perubahan bentuk fizikal mereka berlaku disebabkan faktor cuaca yang selalu hujan & dingin..... ;-)

 

5 comments :

  1. Salam.

    Rajin2 datang le wat site visit kat blog saye ye Yana... :)

    ReplyDelete
  2. saya mmg rajin visit blog penjejak mimpi...1hari kalau xsinggah 2-3kali, mmg xsah..

    ReplyDelete
  3. entah la, akak pun x tau kenapa perut ni tetiba je buncit..

    ReplyDelete
  4. hehehe.....adakah saya pun akan jadi mcm tu pada tahun 2011, aiyakkkkkk

    ReplyDelete
  5. Salam.

    To lianalovekhairi: terharunye sayer.. sob.. sob..

    To me: Wei, adekah perut ko tetibe jek jadi boncet? Adekah?

    ReplyDelete