Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, December 9, 2010

14 & 16 Disember Is Coming Around (^_^)

Tahun lepas aku celebrate birthday En. Suami kat Kenny Rogers jek. Kebetulan dapat birthday voucer dari Jusco. Tahun nie pun dapat voucer yang sama jugak dari Jusco..Macam akan makan-makan kat sana je lagi, hahahaha…Untuk rezal mcm biasalah kek SC sebijik. Tu jelah yang aku mampu bagi kat birthday-birthday boy, huhuhu…Tapi kira oklah kan daripada xbagi apa-apa.

Ohh ya, bercerita pasal kek nie, teringat kisah kek Cik Anis yang pernah aku beli kat satu blog ni pada bulan April yang lepas. Memang menyesal giler aku beli kat blog tu. Harga kek tu dahlah mahal, rasanya xsedap, tekstur kek keras macam batu. Dalam blog si penjual kek tu gambar-gambar kek yang diuploadnya nampak cantik & sedap. Entah zaman bila punya kek lah tuan punya blog tu bagi kat aku. Mmg xikhlas betul orang tu meniaga. En. Suami siap dah bagi warning kat aku jangan gatal-gatal nak beli kek kat blog tu lagi, huhuhu….


p/s: kalau 14 atau 16 hb nanti celebrate birthday diorang nie sambil jalan-jalan kat kota keriangan pun best jugak kan…And aku sangat berharap on that date  En. Suami  ambil cuti :-)

0 comments :

Post a Comment