Kamu-kamu Yang Comel

Tuesday, November 16, 2010

Selamat Hari Raya Aidiladha

Esok dah nak raya Aidiladha dah..Semua org dah sibuk cuti and half day arini. Cuma aku and beberapa kerat jek yang ada kat sini..En. suami pulak ada kerja nak di bereskan sebelum bercuti selama 5 hari. Kalau xda kerja, kompom aku ajak dia balik awal harini, hehehe....Ingat balik nie nak masak nasi impit, rendang ayam, ,kuah lodeh dgn sambal ikan bilis untuk hidangan hari raya esok. Lagipun, tekak nie teringin nak makan lauk pauk tu semua . (kes xpuas makan masa raya puasa aritu kot, hehehe)..Walaupun En. Suami kata xpayah susah2 nak masak coz kita boleh makan kat umah mak je, tapi kali nie isteri kamu ni nak try masak sendiri.. Terharu x En.suami??? hahahaha....

Kali nie 1st day hari raya, berkampung kat rumah mak@area kl nie jek...Sebabnyer tahun nie abah niat nak buat korban untuk kami anak beranak, menantu serta cucu...So, mlm nie tugas Anis kena charge bateri kamera penuh2 coz esok byk sence nak di capture, hehehe.....2nd day pulak, nak bertolak ke kampung suami yang kat sinun tu.

Oklah, nak kemas2 workstation coz tempat aku nie agak bersepah dengan fail2. Lagipun minggu depan ada audit 5S..tataaaa!!!

0 comments :

Post a Comment