Kamu-kamu Yang Comel

Wednesday, November 10, 2010

Misteri Yang Aku Alami

Aku tak pernah lagi share kat org pasal citer nie. Sebelum nie, aku buat dekk je..Tapi bila sejak terjumpa satu laman sembang kat mana tah, aku mcm terpk something jek...nie kisah gangguan kat rumah yang kami sewa sekarang nie.(gangguan ke???ermm, xtahulah nak describe kan mcmner, tapi yg pasti korang baca dulu entry nie k) 



Petanda Terkena Gangguan Jin

1) Badan terasa berat dan malas.

2) Badan terasa bisa-bisa/gatal – 2-3 yang lepas aku selalu dapat gatal2 kat seluruh badan, tgn & kaki. Gatal sgt2 sampai xboleh nak tido..

3) Sukar tidur malam.-  

4) Sakit pinggang tanpa sebab

5) Bermimpi jatuh dari tempat tinggi

6) Bermimpi di tempat yang kotor

7) Sakit anggota badan tertentu seperti kaki,tangan selepas waktu asar

8) Bayi kerap menangis

9) Bunyi guli jatuh diatas syiling

10) Suami isteri kerap bertengkar walau perkara kecil.-

11) Panas baran

12) Bermimpi seram yang menakutkan.-

13) Selalu melihat kelibat dirumah

14) Terasa diri selalu diperhatikan/diekori

Jika anda mengalami lebih dari 3 simptom seperti yang saya senaraikan diatas,maka anda sedang terkena gangguan jin..Segeralah berjumpa PERAWAT ISLAM untuk sesi Terapi Ruqyah..

aku tgk kat link ni:
http://www.rawatanislam.org/2010/05/ciri-ciri-pusat-rawatan-islam-yang-baik.html

Actually, item no 2, 4,6, 9,13,14 aku dah pernah alami. Item no 2, baru berlaku kat aku 2-3 hari yg lepas. Tapi mlm semlm paling teruk kot aku kena. Gatalnya hanya allah je yg tahu. Tergaru2 sampai ke pagi. Mengantok aku g kerja pagi tadi, huhuhu...

Item no 4, aku selalu alaminya sepjg 3 tahun aku tinggal kat rumah sekarang nie. Tapi aku ingatkan sakit biasa je.

Tapi item no 9 tu aku and suami selalu alami.. kadang2x bila tgh tgk tv kat living room tu, dgr bunyi guli jatuh..tapi kami  bersangka baik je sbb kami anggap anak makcik kat tingkat atas kot yg main guli tu. That’s finelah aku boleh terima. Tapi, kalau pukul 2am atau 4 pagi aku boleh dgr bunyi guli tu dijatuhkan ke lantai...Aku rasa mcm something wrong some where je..Sekarang nie pun anak aku tu asal tgh malam je mesti menangis. Kesian kat  Anis. Aku rasa mcm rumah aku tu ada ‘sesuatu ‘jek. Tapi harap2xlah tak da apa-apa..aku pun xmau benda tu tumpang duduk rumah kami. X rela youuuu...

Actually rumah yg aku sewa nie dulu backgroundnya xberapa elok sgt. Sebelum aku masuk rumah tu dulu, rumah tu pernah diduduk oleh anak lelaki tuan rumah. Abg Ali kat depan rumah tu dulu pernah sembang2x dgn laki aku pasal anak lelaki makcik nie. Abg Ali kata, anak makcik nie mcm xberapa betul sgt. Selalu mengamuk2 tak tentu pasal. Katanya pernah menuntut ilmu salah..(ilmu apa tu aku xberapa pasti.nak tanya lebih2 kat abg ali aku xberapa berani). Tapi sebelum masuk kat dalam rumah tu, En. Suami dah basuh dengan air tawar yang di bagi oleh MIL kat kg.

Cuma time aku pregnant dulu, aku mmg  xboleh tido kat bilik belakang tu..Rasa panas mcm duduk kat dalam microwave je..pastu aku rasa mcm aku selalu diperhatikan jek. Lagi teruk bila aku dalam pantang aritu. ( Xtahulah,agaknya perasaan aku je kot.). After this, aku ingat nak cari cd bacaan rukyah & nak beli air  30 juzuk  Al-quran keluaran Tok guru. Ingat nak sembur kat 4 penjuru rumah, buat pendiding....Maklumlah rumah aku tu jarang ada org sbb aku dgn hubby kuar kerja. So, time mlm jelah baru rumah tu ada org.

Aku terpaksa ambik altenatif sendiri coz En. Suami buat dekk bila aku complain pasal benda-benda misteri yang berlaku kat rumah tu..So, hopefully lah korang doakanlah yg baik2 je kat kami sekeluarga ok.



2 comments :

  1. ermmm....kdg2 boleh gak percaya coz rumah yg liana sewa tu adasejarahnyer...dulu liana ada gak bg tau panas je rumah tu...klu rajin...selalula baca yasin....klu kat rumah sewa sue ni byk gangguan manusia berambut hitam..suka wat bising....tensen...tensen...

    ReplyDelete
  2. menakutkan je kan..Meh su, kita pasang ayat rukyah kat umah hari2x..kasi mahluk yang xdiundang tu kuar dari umah kita

    ReplyDelete