Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, November 25, 2010

Himpunan Nama-Nama Bayi (Special Edition)


Atas permintaan daripada mawarputih yang sedang mabuk-mabuk mengandungkan anaknya yang ke-2, aku pun dengan gigihnya mencari balik e-book yang pernah aku beli dari blog babymuslim.com. dengan harga RM **.  Pada bakal-bakal ibu di luar sana yang tengah pening-pening nak cari nama bakal anak yang akan dilahirkan tak lama lagi, korang bolehlah download kat ikon Himpunan Nama-Nama Bayi disebelah kiri front page blog nie.



Buat mawarputih, sorry tak dapat nak emailkan e-book tu kat email awak..saiz e-book tu sangat besar..Tak lepas nak send email :-D

Sharing Is Caring (^_^) 


1 comment :

  1. tq yer lianalovekhairi tolong kongsikan nama-nama baby nie

    ReplyDelete