Kamu-kamu Yang Comel

Tuesday, November 2, 2010

Boleh Tambah Pelaburan Melalui Maybank2u

Arini berjaya transfer duit dari Maybank2u ke ASB,hohoho....Pada kawan2 semua yang xtahu lagi tu, nie nak habaq mai kat korang semua. Sekarang nie ASB perkenalkan kaedah simpanan melalui online. Sekarang nie xpayah susah2 nak beratur panjang kat pejabat pos atau mana2 bank untuk nak buat simpanan. Pengguna boleh transfer duit simpanan dari Maybank2u atau Cimb Clicks.  Senang je kan...So, sekarang nie xda alasan untuk tidak menabung. Untuk mengetahui cara2 nak menambah pelaburan ASB boleh klik cara2 nak menambah pelaburan ASB. Selamat Menabung!!

p/s: Paling benci bila dah beratur  lama, bila sampai turn kita staff kat kaunter bank tu kata 'sorry dik, ASB arini offline'. Angin jek dgr ....

0 comments :

Post a Comment