Kamu-kamu Yang Comel

Tuesday, November 9, 2010

Bila lah agaknya watermark yang aku janji nak design aritu siap ek??


Bila lah agaknya watermark yang aku janji nak design aritu siap ek?? Dah lama dah aku niat nak buat tapi tak terbuat2 sampai sekarang, hehehe....Kalau balik dari kerja mmg aku malas nak on pc kat rumah. Kalau boleh aku nak spent masa yg ada tu bersama-sama Anis and suami tersayang. Seharian Anis kena tinggal kat rumah awe dia, so masa yg ada nie je lah yg aku boleh bermain2 dgn si Anis comel. Lagipun, kalau budak kecik tu tak tido, susah aku nak consentred depan pc. Ada je benda yang Anis nak buat. Ada satu hari tu, dia pergi off switch pc. Nasib baik mak minah tu xkena current ke apa ke...

Tapi bila tgh semangat nak buat watermark ke nak mengupdate blog mesti ada jek yang membantutkan hasrat aku tu. Pc kat rumah sejak jumaat lepas problem sampaikan internet pun xboleh nak connect. En. Suami kata kena virus..agaknya dari mana virus tu datang ek, huhuhu....En. Suami maafkan isteri kamu nie ek..Saya xsengaja menyebarkan virus itu ke pc kamu ;-(

Software yang aku install aritu pun mcm ada problem jek. Asik keluar 30 day trial. Ishh, kat office ok jek guna.. ataupun pc kat rumah ni mogok kat aku???arghhh!!! musykil lah sekejap. Xpelah, kena tunggu sampai En. Suami repair pc tu sampai ok. Kalau aku pandai2 format sendiri pc tu kang, lain pulak jadinya. Takut jadi mcm tikus baiki labu, hahaha....

0 comments :

Post a Comment