Kamu-kamu Yang Comel

Tuesday, November 9, 2010

Arini nak berblog sampai lebam bijik mata boleh tak???

Arini big bos xda, g meeting kot. Malas pulak nak tanya kat Personal Asst dia..kang kata aku busy body pulak,huhuhu..My bos a.k.a mama H pergi kursus kat Port Dickson rasanya. Sbb minggu lepas mama minta tolong aku faxkan surat pengesahan kursus ke Bahagian Latihan di PJD. Rasanya kursus yg tu kot. 2 hari pulak tu bos xda, huhuhu....Boring mama H xda.. Hilang hala tuju kami adik beradik  sekejap ;-). (ayat xboleh tahan, pada hal bos kecik yg monitor kami arini). Tapi mama jgn risau, anak2 mama kat sini semua baik2 belaka. w/pun bos xda, kami tak keluar mengular kat luar, hehehe...baik kan kami semua, hahaha

Search by Google
Harini aku nak surf internet sepuas2xnya.. Bukan senang nak jadi senang mcm nie. Lagipun kerja-kerja yang kena buat, semuanya dah beres. (awal la pulak aku siapkan nyer,huhuhu). Nak melawat blog kawan-kawan yg rasanya dah lama tak jenguk.(yeke lama xjenguk??). 

Nak belajar resepi masakan yang best dari otai2x kat alam may a  sana tu. Nak download lagu2 yang best. Lagu yang ada kat pc nie semua lagu dah out dated..boleh tertido makcik nie dgr, hehehe...yang paling penting lagu siri pendidikan yang menjadi favourate Anis. Kalau mainkan lagu nie kat rumah, gerenti berjoget2x dia.

Oklah, mcm dah pjg lah pulak entry aku kali nie.

0 comments :

Post a Comment