Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, October 14, 2010

Aroma Therapy Shower gel Tiada di Pasaran???

Waktu lunch hour tadi g jalan2x kat watson & Guardian. Tiba2x je rase nak try shower gel nie. Dulu masa study kat kuantan  rajin la jugak aku pakai shower gel yg nie. Baunya pun harum.. I LIKE!!!. . Berbalik pada citer masa g watson & Guardian, semasa kat sana puas dok mencari shower gel nie...xdakkk.. ermm,try pulak g guardian, kat sana pun xda...BIAR BENAR...Dari minggu lepas dok cari kat Mymydin pun xda nie,KECEWAAA3x..

Adakah sabun nie dah di stopkan pengeluarannya ke Malaysia???? atau pun stok dari kilang xsampai lagiii. Balik nie nampaknya kena pakai shower gel yg sedia ada :-(

0 comments :

Post a Comment