Kamu-kamu Yang Comel

Thursday, October 14, 2010

Hantar Abang Ke Airport..Hoyehh!!!

Waktu balik kerja hari isnin aritu abah ada bagitahu aku yang abg dapat pergi german. Terkejut aku.Mcmner pulak si abg ni boleh g german, hebatlah pulak mamat nie,hehehe...Rupa2xnya company tempat dia kerja antar g training kat sana selama 3minggu. BEST GILER!!!.. Selain abg, ada 6 org lagi yang turut serta ke sana. so, abg adalah member.

Pastu abah tanya aku, nak ikutx antar abg ke KLIA esk. Flight abg pukul 8.30 malam. Suami pulak bagitahu abah yang dia tak janji boleh antar abg ke KLIA. Takut sampai rumah lewat,lagipun time balik kerja mmg jem. Keesokannya time balik kerja ,sampai rumah mak pukul 5.45petang. Time nak cari parking kat bawah rumah tu, nampak mak tgh dukung anis. Rupanya diorg tgh tunggu aku balik kerja..Last2 minit tiba2 suami pulak bagitahu abah yang dia nak ikut sekali g hantar abng ke airport..huhhh!!! entah apa2x tah suami aku tu.Suka sgt buat keputusan last2 minit. tapi xpe, mmh aku nak sgt ikut diorg g sana.lagipun, aku xpernah lagi sampai KLIA (Jakunnya aku nie,hehehe)

Masa on the way ke airport, abg yang drive..adoiii!!! laju giler abg drive.awatnya drive laju2x nie. rilexlah flight ko kan pukul 8.30 malam.sekarang baru pukul 6 petang, entah apa2x lah dia ni. Bila dah sampai airport pulak salah citer lawak yg aku nak tergelak sampai sekarang,hehehe....Boleh x adik aku tanya kat awek yg jaga kaunter tu dia nak g german tapi x tahu nak g ke kaunter mana,hahaha..pastu bila awek kaunter tu tanya tiket encik ke negara mana. Adik aku jawab german.muka budak tu pun mcm pelik je. so, last2 adik aku bagi je tiket dia tu kat budak kaunter tu. Adik aku pun xperapa nak paham sgt pasal naik kapal terbang ni...OOhhh!!! En. nak ke german. for ur information, Encik kena naik flight dulu ke singapore.dari singapore baru ke german..lorrrr!! baru aku tahu,hahaha...merah padam muka kami. Xpalah, xtahu kenalah bertanya. bak kata org tua2x ' malu bertanya sesat jalan'

Abg pun dah masuk ke tempat menunggu flightnya..Kami sekeluarga hanya boleh tgk kat area anjung tinjau. bye..bya abg.semoga selamat pergi dan selamat pulang ke Malaysia.
Baru sampai kat KLIA

Pemandangan kat Anjung Tinjau

Peserta Akademi Fantasia yang tersingkir, hahaha

Nie kat kaunter simpanan kargo. Berat beg abg 18.5kg je,nasib baik (^_^)

Tgh calling2x member. Entah kat mana tah diorg dok.

0 comments :

Post a Comment