Kamu-kamu Yang Comel

Friday, October 15, 2010

Gigi Sakit Balik, huhuhu



Gigi dah start sakit balik,huhhuu...Sakit bukan sebab gigi tu nak patah atau berlubang. Aku beruntung sgt sbb gigi aku ni mmg xda yang berlubang pun. Maybe sbb jarang makan candy & coklat. Tapi major problem dari dulu sampai sekarang adalah plak yg menimbun. Maybe cara aku gosok gigi xbetul kot. Tapikan suami aku kata kalau dia dok kat toilet sebelah, dgr aku gosok gigi dah mcm berus kain baju jek (lebih kurang mcm tulah bunyiknya, kuat benor aku gonyoh gigi,hehehe)

Actually dah lama dah gigi aku ni sakit. Tapi disebabkan aku nie  penakut nak jumpa doctor so, byk kali lah aku postpone g klinik. Tapi laa ni aku rasa mcm dah xboleh nak tanggung dah kesakitannya. Gigi aku yang dulunya rapat, laa ni mcm dah senget sket,,kuat betul plak ni tolak gigi aku ;-(

Malam tadi tanya2 kat beberapa org member aku yang pernah dptkan rawatan kat klinik pergigian. Just nak tahu kat klinik mana  perkhidmatannya ok & doktornya x  kasar..Maybe ari sabtu ni nak g klinik tu, hopefully everything is fine.



0 comments :

Post a Comment