Kamu-kamu Yang Comel

Sunday, June 6, 2010

Wajah Aku 20 Tahun Akan Datang



software ni aku jumpa dalam blog aishazahari....excited jugak lah nak tgk wajah aku bila 20 tahun akan datang. mcmanerlah agaknya rupa aku kan time tu.bila dah download pict, mak aiii!!!! sampai xterkata2x aku, huhuhu....tapi yang aku perasan tang hidung aku tu time tua nanti mcm mancunglah pulak [^_^] & atas bibir mcm rupe lelaki :-(

Pada sesiapa yang nak try boleh cuba 20 years later.. Good Luck

0 comments :

Post a Comment